Aarhus Universitets segl

Erhvervsprojekter ved Natural Sciences

Gennem et samarbejde med en studerende kan din virksomhed få ny viden - og mulighed for at forme fremtidens arbejdskraft.

Står din virksomhed med en afgrænset problemstilling, kan et erhvervsprojekt (projektorienteret forløb) eller et specialesamarbejde for en studerende være en mulighed. Et samarbejde med en studerende strækker sig typisk over et semester (seks måneder). Projektet eller specialesamarbejdet aftales med den studerende og en specialevejleder.

Projektet eller specialesamarbejdet skal tage udgangspunkt i en faglig problemstilling og passe ind i den studerendes studieforløb, så det bidrager til den studerendes læring.

Find en studerende nu

Ved du allerede, hvilken profil du søger, kan du gå direkte til Aarhus Universitets Job- og projektbank og søge efter studerende.

Har du behov for et længerevarende eller mere dybdegående projekt, kan et samarbejde med en ph.d.-studerende også være en mulighed.


Biolog i virkeligheden

En biologistuderende prøvede sin viden af gennem et erhvervsprojekt hos en fødevarevirksomhed, og virksomheden fik en topmotiveret profil i laboratoriet. Læs om de gensidige fordele ved et praktiksamarbejde.