Aarhus Universitets segl

Forskningssamarbejde ved Natural Sciences

Gennem forskningssamarbejder mellem virksomheder og universitetsforskere bliver forskningsbaseret viden omsat til nye produkter og løsninger.

Står din virksomhed med et behov, der kræver forskningsbaseret viden, udstyr og know-how? Et stigende antal virksomheders udvikling og vækst er baseret på forskning og udvikling. Samtidig stilles der stadigt større krav om, at businesscasen i al forskning skal være understøttet i form af blandt andet industrielle partnere i forskningsprojekter.

Natural Sciences samarbejder hvert år med et stort antal virksomheder og institutioner herhjemme og i udlandet. På den måde er vores viden og teknologi med til at skabe helt nye produkter og services på basis af forskningsbaseret viden og tværfaglige løsninger, der skaber værdi i både nyetablerede og eksisterende virksomheder.

Hvad får du ud af samarbejde med os?

Gennem et forskningssamarbejde med Natural Sciences sikrer du videnskabeligt fokus i din virksomheds drift og udvikling i tæt samarbejde og sparring med verdensførende forskere og forskningsgrupper på Aarhus Universitet.

Er du interesseret i at indgå i et forskningssamarbejde med Natural Sciences, kan du enten tage kontakt til det relevante fagområde eller høre nærmere om mulighederne ved at kontakte fakultetets erhvervskontakt. Du er også altid velkommen til at besøge os til erhvervsrettede arrangementer.


Poul Due Jensens Fond begejstret for samarbejde med AU

Et samarbejde mellem Aarhus University Centre for Water Technology og Poul Due Jensens Fond er naturligt, i og med at fonden er hovedaktionær i Grundfos, der har vandteknologi som sin kerneforretning. Kort efter at det interdisciplinære tematiske WATEC åbnede i oktober 2017, sprang Poul Due Jensens Fond til med 40 mio. kr. fordelt på fire donationer til forskellige dele af centrets forskningsaktiviteter inden for bl.a. vandbehandling og udvikling af vandkvalitetssensorer. Og der er mere at samarbejde om. Læs hele nyheden Poul Due Jensens Fond begejstret for samarbejde med AU.
Foto: Søren Kjeldgaard