Aarhus Universitets segl

Innovation & entrepreneurship ved Natural Sciences

Ny viden kommer i anvendelse, og innovative løsninger opstår, når virksomheder og iværksættere samarbejder med vores innovationsmiljøer.

Mangler du en god forretningsidé? Har du et ønske om at indgå som industriel partner i udvikling og realisering af ny banebrydende teknologi og være med til at sætte forskningsresultater i praktisk anvendelse? Eller har du brug for en kandidat med stærke kompetencer inden for entrepreneurship?

Vi har en række fagligt forankrede innovationsmiljøer for studerende og medarbejdere, og de har til formål at skabe en tæt forbindelse mellem iværksættere, SMV’er og forsknings- og uddannelsesmiljøerne.

Entrepreneurship på skemaet

Vores studerende uddannes i stadigt større omfang i entrepreneurship. Dels med henblik på at styrke de studerendes kompetencer i samarbejde med erhvervslivet, og dels for at understøtte udviklingen af egne virksomheder. Kontakt Rajiv Vaid Basaiawmoit hvis du vil vide mere.

Vil du vide mere om, hvordan du kan få udbytte af vores videnskabelige innovationsmiljøer, er du velkommen til at kontakte fakultetets erhvervskontakt for at høre nærmere.


Studerende uddannes i entrepreneurship

Studerende på Aarhus Universitet undervises målrettet i innovation og entrepeneurship. Et brætspil udviklet af en underviser har vundet priser for sin videnskabelige tilgang til at lære kommende iværksættere om sig selv – og om at navigere sikkert i en verden af usikkerhed. Læs artiklen: "Spil iværksætter og bliv vis på uvisheden"


Fakta

Fagområde: IT Produktudvikling

Formål: Iværksætteri

Forskere: Tobias Fjelsted Alrøe og Jesper Lysgaard Rasmussen

Støttet af: Studentervæksthuset og SPININ

Samarbejdspartnere: Trifork, Frameo og MySelfie bl.a.