Aarhus Universitets segl

Eksperter i Naturvidenskab

Søger du eksperter, der kan besvare dine naturvidenskabelige spørgsmål? Eksempelvis forskere med ekspertise i biologi, fysik og astronomi, geoscience, kemi, eller molekylærbiologi og genetik? Så kan Faculty of Natural Sciences ved Aarhus Universitet hjælpe dig med at komme i kontakt med eksperter i naturvidenskab.

Vores forskere kan hjælpe dig, hvis du søger viden om helt generelle forskningsområder, såsom biologi, fysik, astronomi og kemi. Derudover kan de på baggrund af deres forskningsfelt levere viden om en lang række specifikke emner, såsom Arktis, biodiversitet, kvantefysik, relativitetsteori, klimaforandringer, is, vand, CO2 (kuldioxid), epigenetik og evolution.

Find din ekspert via kategorierne nedenfor. Kategorierne fungerer som genveje, hvor du med et enkelt klik vil blive henvist til den pågældende ekspertliste.

NB: Listerne med eksperter er under opbygning, og det er derfor ikke alle fagområder, der er tilgængelige endnu. Kontakt i stedet fakultetets pressekontakt ved hjælp af knappen til højre.


Ekspertlister
Flere ekspertlister