Aarhus Universitets segl

Karriere for videnskabeligt personale på Natural Sciences 

Din karriereudvikling starter her! På denne side kan du udforske, hvad Faculty of Natural Sciences på Aarhus Universitet kan tilbyde, når det kommer til at planlægge din videnskabelige karriere og udvikle dine kompetencer som forsker. Vi støtter dig ved at give indsigt i forskellige karriereveje, karriereplanlægnings- og udviklingsværktøjer og mere information, som kan understøtte din faglige udvikling. 

Udvikl din karriere

Vælg den stillingskategori, du vil vide mere om og se, hvordan du kan udvikle din karriere. 

Natural Sciences i tal

"På Faculty of Natural Sciences ønsker vi at være transparente om, hvem vi er, og hvilke muligheder vi kan tilbyde nuværende og fremtidige medarbejdere." 

- David Lundbek Egholm, prodekan for forskning, Faculty of Natural Sciences. 

"Vi har en stærk international profil, og vi rekrutterer dygtige medarbejdere fra hele verden. Omkring halvdelen af vores videnskabelige medarbejdere har en international baggrund. Vi har flest internationale medarbejdere blandt vores postdocs og adjunkter." 

"Vi har mange unge talenter og et stigende antal tenure track-ansættelser (adjunkter). Derfor føler vi også et særligt ansvar for unge forskeres karriereudvikling, uanset om målet er et job inden for eller uden for universitetet."  

"Vi vil gerne fremme mangfoldigheden på fakultetet og tale åbent om de nuværende udfordringer, og hvordan vi kan arbejde med dem. Vi har især fokus på kønsbalancen blandt vores videnskabelige medarbejdere, som stadig er meget skæv, især blandt lektorer og professorer. Vi håber blandt andet, at et aktivt fokus på karriereplanlægning og vejledning vil få flere kvinder til at vælge forskningsvejen."