Aarhus Universitets segl

Respons fra gymnasielærere som har livestreamet foredrag for deres klasser

En lærer fra HF og VUC, Silkeborg skriver i foråret 2015: 

Det var et rigtig spændende foredrag og teknikken virkede perfekt. Jeg havde samlet mine to fysikhold og der var rigtig stort fremmøde, de var helt opslugte og dejligt at du sagde velkommen til os og læste et af vores spørgsmål op til sidst. Vi var glade for at spare transporten og hos os var kaffen, kagen og frugten gratis i pausen :-)
Indholdsmæssigt var det fint, at der var noget kendt stof om udvidelsen af universet, baggrundsstrålingen, rødforskydning mm og så var der meget om den mørke energi og mørke stof, som der jo ikke står så meget om i de almindelig fysikbøger, så alt i alt en passende blanding af kendt stof og ny spændende viden om krumninger og mørk stof og energi.
Jeg lærte også lidt :-)
Alt i alt var det en stor succes :-)

En lærer fra Silkeborg Gymnasium skriver i foråret 2015:

Det var helt forrygende!
Eleverne havde valgt, at vi skulle holde foredraget "for os selv" og ikke invitere andre klasser med, så det blev til en hyggeaften med klassen. Vi har en biograf på skolen, hvor vi havde sat os godt til rette ovenpå en gang fællesspisning. Eleverne var meget optaget af foredraget, der blev sat mange tanker i gang og der var ivrige snakke både i pausen og bagefter.
Alle eleverne mødte op selvom det var frivilligt - så det kan man vist godt kalde en succes :o) Det gør vi helt sikkert igen en anden gang.
Jeg takker mange gange og er allerede i gang med at sprede det gode budskab om live-streaming blandt mine kollegaer.

En lærer fra A. P. Møller Skolen i Tyskland skriver i foråret 2015:

Tak Jens, for et fantastisk oplæg. Selv om vi var ramt af en del sygdom nød vi aftenen rigtig meget!
Vi har emnet astronomi med 13. årgang lige nu og jeg blev lige færdig med stjernernes udvikling og fortsætter i morgen med kosmologi. Nu har vi hørt på de nye forskningsresultater og er kommet ret langt rundt allerede i emnet, så mine elever er højt motiveret til at fortsætte emnet i detaljerne. Ud over det har jeg lært noget nyt med forskningen omkring rummets krumning.
Vi synes Steen var en rigtig god oplægsholder. Og man føler sig ret tæt på under selve oplægget, det er en god idé at streame det ud til verden ;-)
Så jeg anbefaler det helt klart til mine kollegaer.

En lærer fra Alssundgymnasiet, Sønderborg skriver i foråret 2015:

Mange tak for foredraget. Det kørte upåklageligt hernede i Sønderborg, og eleverne var meget begejstrede – især for hilsenen som udløste tilråb og klapsalver.
Vi ser frem til Ig-nobelpris foredraget!

En lærer fra VUC Skive-Viborg skriver i foråret 2015:

Der skal lyde et stort TAK til dig og dine kollegaer, herfra Viborg!
Vi havde simpelt hen – på alle måder - en rigtig god aften i torsdags i ”selskab” med dig og Hanne Poulsen.
Mine kursister var mødt op (fra forskellige HF-biologihold, primært B-niveau) samt en kollega, og vi hyggede os med pizzaer og the/kaffe og hjemmebagte cookies. Vi var alle enige om, at det var en rigtig god og lærerig oplevelse, og kursisterne vil have mere nu af samme slags. Jeg fornemmede også på kursisterne, at de var rigtig glade for at du bød os velkommen, og at vi kunne få svar på vores spørgsmål via sms – det var sjovt og motiverende! Tak for det!

En lærer fra Ribe Katedralskole skriver i foråret 2015:

Tak for et godt arrangement i går aftes. Spændende foredrag. Transmissionen fungerede uden problemer, og vi vil meget gerne høre flere foredrag på denne måde. Eleverne var meget positive og ønskede mere.