Aarhus Universitets segl

Karrierementor

Din viden, erfaring og karrierevej kan hjælpe studerende på din gamle uddannelse!

Det naturvidenskabelige og humanistiske fakultet søger alumner i private, små og mellemstore virksomheder, der kunne tænke sig at være mentor for en studerende i efteråret 2023. Mentorordningens formål er at styrke relationen mellem studerende og alumner, hvilket vil bidrage til de studerendes karriereafklaring og alumnernes kompetenceudvikling.

Som alumne bærer du på en unik viden og erfaring, som gennem mentorrollen kan gøre en forskel for en studerendes fremtid. Du vil eksempelvis kunne give dine perspektiver på jobmuligheder, kompetencer, personlig og faglig karriereudvikling eller balancen mellem arbejde og privatliv.  

Matching og tidshorisont

Mentor og mentee vil blive sammensat indenfor samme fagområde, og så din egen vurdering af kompetencer, viden og erfaring matcher den studerendes behov for sparring og vejledning. Der tages yderligere højde for ønsker om mødeform.

Mentor og mentee aftaler indbyrdes de konkrete rammer og detaljer, samt tilpasser disse efter behov. Det forventes, at du som mentor kan dedikere 1-2 timer om måneden fra september til december til at mødes med din mentee. Du kan forvente, at din mentee tager ansvar for planlægning ift. tidspunkt for møder samt forslag til mødernes indhold.             

Har du spørgsmål til mentorordningen er du meget velkommen til at kontakte Helena Hededal Hansen.

Tilmeld dig som karrierementor

Mentorordning - Natural Sciences

Kontaktinformation
Mentorprofil
Samtykkeerklæring
Send formular