Aarhus Universitets segl

Kandidatuddannelser ved Natural Sciences

Færdiguddannede kandidater (cand.scient.) fra Natural Sciences er uddannede til at analysere dybt komplicerede problemstillinger og udvikle højt specialiserede løsninger.

Fakultetets uddannelser spænder fra de mindste elementer på nanoskalaen til de største astronomiske enheder. En kandidatuddannelse bygger oven på en relevant treårig bacheloruddannelse og tager to år at færdiggøre.   

Natural Sciences udbyder følgende kandidatuddannelser:


Karrieremuligheder

Dimittender fra Natural Sciences er yderst kompetent, specialiseret og eftertragtet arbejdskraft, der kan bidrage med ny viden, nye idéer og nye metoder inden for din virksomheds faglige område. Der er stor efterspørgsel efter vores naturvidenskabelige kandidater og derfor lav ledighed. Se eksempler på, hvad vores dimittender arbejder med i videoerne herunder, eller ved at besøge siden om karrieremuligheder.

Nanoscience Kandidater fra Nanoscience er kvalificerede til at udføre forsknings- og udviklingsarbejde i såvel offentlige institutioner som i private virksomheder, fx inden for medico-sektoren, i industrien inden for nye materialer eller med bioteknologi. Michael er CTO hos CemeCon Scandinavia.
Molekylærbiologi To ud af tre molekylærbiologer ender som forskere. De finder typisk job ved universiteter eller på det private arbejdsmarked, fx i medicinal- og sundhedsindustrien, den højteknologiske fødevareindustri eller forskningsvirksomheder. Maiken arbejder hos Arla Foods Ingredients.
Datalogi Der er stor efterspørgsel på dataloger. Mange ender i private virksomheder, fx generelle softwarehuse eller firmaer, der specialiserer sig inden cyber security og sikkerhed, medicinsk teknologi, offentlig administration, grafik, bioinformatik og meget andet. Mød Troels, seniorkonsulent ved Netcompany.