Aarhus Universitets segl

PR, plakater, flyere og flyer-displayet fra Offentlige foredrag i Naturvidenskab

Information om det PR-materiale, som I har adgang til, når I bliver vært for livestreaming af Offentlige foredrag i Naturvidenskab.

Som vært for livestreaming af Offentlige foredrag i Naturvidenskab, har I adgang til forskelligt PR-materiale til brug for jeres annoncering af foredragene.

I har mulighed for at bestille plakater, flyere og flyer-displays. Desuden omtaler vi jer på vores hjemmeside, ofn.au.dk, og I har også mulighed for at finde flere grafikker til brug online eller i tryksager.

Mere info om alt dette, samt lidt ideer til annoncering, har vi samlet til jer herunder.

Har du spørgsmål, så kontakt os på e-mail: ofin@au.dk eller tlf. 93521746.

Plakater

Plakaten tilpasser vi individuelt for hver vært, således at jeres lokation fremgår på plakaten. Plakaten trykkes på enten dansk eller færøsk alt efter jeres lokation.

OBS! Plakaten er identisk med plakater fra tidligere semestre. I behøver derfor ikke bestille nye plakater hvis I stadig har nogle liggende fra tidligere semestre.

I har mulighed for at bestille plakaten i tre forskellige størrelser:

  • A3 (297 × 420 mm)
  • A2 (420 × 594 mm)
  • Biograf-størrelse (Beregnet til biografers udhængsskabe – dvs. i 685 x 1.015 mm)

Plakaterne kan bestilles i følgende antal:

  • A3: 15 stk. 
  • A2: 5 stk.
  • Biograf-størrelse: 1 stk.

 

Bestilling og digitale udgaver

Som hovedkontaktperson kan du indtaste ønsket tekst og antal i den webformular, hvor I tilmelder jer livestreaming.
Når vi har lavet jeres bestilling klar som pdf-filer og sendt dem til trykkeriet, kan I finde jeres pdf-filer her: plakater og flyere. I får også besked om dette pr. mail.

Plakaten findes desuden som skabelon i andre digitale udgaver (png-, pdf- og Illustrator-filer), så I selv kan bearbejde dem - fx til jeres websider - eller hvis I vil trykke nogle selv.

Har du spørgsmål, så kontakt os på ofin@au.dk.

Flyer

I har mulighed for at få tilsendt flyere som I kan uddele og/eller lægge strategiske steder i jeres område.
Flyerens størrelse er 1/3 af A4, dvs. ca. 97 mm x 210 mm, og er trykt på begge sider.

På den ene side af flyeren anføres navn og adresse for jeres lokation – fx ’Slangerup Bio, Brobæksgade 4, 3550 Slangerup’ – samt hvilke foredrag I har valgt at livestreame. Se et eksempel her til højre. Vi laver som udgangspunkt kun flyeren på dansk, men hvis I ønsker at få den på færøsk, så send os en mail på ofin@au.dk.

 

Bestilling og digitale udgaver

Som hovedkontaktperson kan du indtaste ønsket tekst og antal i den webformular, hvor I tilmelder jer livestreaming.

Inden I bestiller flyere, så husk først at lægge jer fast på hvilke foredrag, I vil livestreame i semesteret, og tilmeld jer dem i webformularen.

Derefter skal I indtaste teksten til de tre linjer, som vil blive vist på flyeren:

Navn på jeres lokation
Adresse
Postnummer og by

F.eks.
Slangerup Bio
Brobæksgade 4
3550 Slangerup

I kan bestille mellem 50 stk. og 500 flyere per semester. Har I særlige behov udover dette, så kontakt os på e-mail: ofin@au.dk eller tlf. 93521746.

Når vi har lavet jeres bestilling klar som pdf-filer og sendt dem til trykkeriet, kan I finde jeres pdf-filer her: plakater og flyere. I får også besked om dette pr. mail.

Flyeren findes desuden som skabelon i andre digitale udgaver (png-, pdf- og InDesign-filer), så I selv kan bearbejde dem - fx til jeres websider - eller hvis I vil trykke nogle selv.

Har du spørgsmål, så kontakt os på ofin@au.dk.

Flyer-display

Vi tilbyder at sende jer flyer-displays, som giver jer mulighed for at fremvise jeres flyere pænt.

Flyer-displayet består af gennemsigtig plastic med en stærk klisterkant, der kan holde til, at flyer-displayet fyldes op med flyere.

Flyer-displayet kan indeholde omkring 150 flyere.

Efter foldning af flyer-displayet, kan flyer-displayet hænges op på væggen, hvor borgerne derfra har mulighed for at tage en flyer.

Flyer-displayet kan evt. anvendes sammen med plakater fra Offentlige foredrag i Naturvidenskab. Her vil plakaten skabe blikfanget, hvorefter borgerne har mulighed for at få mere information ved at tage en flyer fra flyer-displayet. 

Sådan foldes flyer-displayet

Overskrift: Sådan foldes flyer-displayet Beskrivelse: Sådan foldes flyer-displayet

Flyer-displayet foldes på følgende måde:

1. Buk højre og venstre side ind mod midten
2. Buk stykket med klister på højre og venstre side
3. Buk siden i bunden og dens stykke med klister
4. Fjern den røde tape på venstre og højre side
5. Klæb bundsidens stykke med klister på fast ovenpå højre og venstre side i hjørnerne
6. Fjern nu den røde tape fra siden i bunden og klæb flyer-displayet op på en ren, tør og jævn overflade for bedste fæstning.

OBS! Undgå at placere den på en skrøbelig overflade, eksempelvis tapet, da klisterkanten på flyer-displayet er stærkt.

 

Øvrigt PR-materiale og ideer til annoncering

Online omtale af jeres livestreaming

Når I har tilmeldt jer livestreamng af et eller flere foredrag, opdaterer vi dette på websiden ofn.au.dk. Hvis I har en hjemmeside (herunder fx en Facebookside) vi kan linke til, så anfør gerne link i jeres webformularen, så vi kan indsætte det også.

Oplysningerne om jeres livestream på ofn.au.dk føres over i den landsdækkende kulturkalender kultunaut.dk – se et eksempel på ét opslag (der er kun indhold i månederne før foredragene afholdes). 

Foredragene bliver desuden omtalt på universitetets hjemmesider, og fx i foredragenes nyhedsbrev, facebookside mv.
 

Info om foredragene: tekst, fotos mv.

I finder info om alle foredragene (dets titel, resumé, billeder, mv.) på ofn.au.dk.
Logo og signaturbillederne til de enkelte foredrag kan I finde i højeste kvalitet og flere udgaver på nat.au.dk/ofn/pr-materiale
I er velkommen til at benytte alle tekster og billeder på vores websites i jeres annoncering. Anfør gerne navn på fotograf/kilde ved de billeder hvor vi også har gjort det.
Kontakt os evt. for yderligere oplysninger.
 

Fotos fra foredragene i Aarhus

I er velkommen til at benytte fotoene fra nat.au.dk/ofn/pr-materiale/ i jeres markedsføring. Bemærk at der er en lille beskrivelse til hvert foto som I kan lade jer inspirere af.
 

Avis- og anden presseomtale

I er velkommen til at informere pressen om foredragene. Se eksempler på presseomtale mv. som værter har taget initiativ til:

Invitér gerne eller lav samarbejde med skoler

Hvis der er uddannelsesinstitutioner – gymnasier, højskoler, skoler eller efterskoler i jeres nærområde – så overvej at tippe/invitere dem eller lave en samarbejdsaftale med dem. I Aarhus, og hos mange værter for livestream, har mange unge og deres lærere glæde af at deltage i foredragene.
 

Særligt til biografer og andre som benytter billetsystemerne Integra, ebillet og ProTickets

For jer som benytter billetsystemerne ebilletIntegra og ProTickets: vi opretter alle foredragene i deres systemer. Alle foredrag begynder med ordet 'Foredrag:'.
Fx. 'Foredrag: Kvantefysikken - atomernes vilde verden'.