Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Erhvervspraktik i grundskolens 9. eller 10. klasse

Erhvervspraktik i naturvidenskab | ingeniør

Et tilbud for elever i grundskolens 9. eller 10. klasse.

Udforsk og afprøv forskellige naturvidenskabelige uddannelser!

Erhvervspraktik 2021 - aflysning

Set i lyset af den seneste udvikling af coronasituationen i Aarhus og Danmark er det desværre blevet besluttet at aflyse erhvervspraktikken i januar 2021 på Natural Sciences og Technical Sciences, Aarhus Universitet. Vi vender stærkt tilbage i januar 2022. 

Kom helt tæt på

Vi tilbyder erhvervspraktik på Natural Sciences og Technical Sciences, Aarhus Universitet, igen i uge 3 2022. Praktikken er et tilbud til skoleelever i 9. og 10. klasse.

Vi dækker alle de naturvidenskabelige uddannelser og ingeniøruddannelser på Aarhus Universitet.  

Oplev livet som studerende i naturvidenskab på Aarhus Universitet og få samtidig indblik i, hvilke ting der forskes i på universitetet. I løbet af praktikken får du også indblik i, hvilke slags jobs du kan få, hvis du senere vælger at tage en uddannelse på universitetet. Det eneste krav er, at du er nysgerrig og har interesse for de naturvidenskabelige fag.

I løbet af praktikugen vil du komme i praktik i tre fag, én dag i hvert fag. Du kommer på et hold, som du følges med i løbet af ugen. Den sidste praktikdag er en fælles dag for alle hold. Vi sammensætter hold med forskellige kombinationer af fag, og du skal vælge i prioriteret rækkefølge, hvilke hold du helst vil på.

Af praktiske grunde kan vi desværre ikke garantere alle optagelse på deres første prioriteter. Vi håber, at alle i løbet af ugen vil komme til at møde nogle af de fag, de er mest interesseret i. 

Har du spørgsmål til erhvervspraktikken?

Du er meget velkommen til at skrive eller ringe, hvis du har spørgsmål til erhvervspraktikken:

Kamilla S. Jessen
Tlf.: 21703431
E-mail: ksj@au.dk

Stine Marie Skou Nielsen
Tlf.:  93508855   
E-mail: smsn@ase.au.dk

Vejledning og studieinformation
Nat-Tech Uddannelse
Aarhus Universitet