Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Alumner ved Natural Sciences

Velkommen til alumnenetværket ved Natural Sciences!

Som medlem af vores alumnenetværk har du mulighed for at vedligeholde og udvikle en livslang faglig interesse i naturvidenskab.

Hold kontakten ved lige – og udbyg dit netværk

Alumnenetværket er for tidligere studerende og ansatte og giver dig mulighed for at holde kontakten ved lige. En del institutter har LinkedIn-grupper, hvor du kan modtage nyheder fra dit gamle fagmiljø og indgå i et netværk, der er knyttet op på en fælles uddannelsesmæssig og faglig interesse.
Fakultetet har - for at sikre at du som alumne får et så fagnært tilbud som muligt - faglige indgange med arrangementer, nyheder og tilbud.

Nyheder

29.10.2020 |

NAT-forskere modtager 38 millioner kroner til forskning i grøn omstilling

Danmarks Frie Forskningsfond har netop offentliggjort de 65 forskningsprojekter om grøn omstilling, der modtager bevillinger. På Faculty of Natural Sciences modtager syv projekter nu i alt 38 millioner kroner, og kan nu fokusere på det samfundsvigtige forskningsområde.

29.10.2020 |

Fornem anerkendelse til videnskabshistorikeres bog om Den Kolde Krig

Aarhus Universitetsforlag udgiver en revideret oversættelse af 'Camp Century. Koldkrigsbyen under Grønlands indlandsis' sammen med det amerikanske forlag Columbia University Press. Bogen er skrevet af lektor Kristian Hvidtfelt Nielsen og lektor Henry Nielsen fra Center for Videnskabsstudier ved Institut for Matematik.

28.10.2020 |

Hvorfor er nogle personer symptomfri ved smitte med COVID-19?

Immunceller i lungerne er vigtige for immunsystemets genkendelse og bekæmpelse af virusser. Virusset der giver COVID-19 bliver dog ikke genkendt af disse celler, da det formentligt skjuler sit arvemateriale, og derfor aktiveres cellernes immunforsvar heller ikke imod virusset. Dette kan være med til at forklare, hvorfor COVID-19 kan optræde hos…

Arrangementer

tir 03 nov
19:00-21:00 | Søauditorierne på Aarhus Universitet og via livestream
Offentlige Foredrag: Dybhavet – nyt fra en ukendt verden
Foredrag ved professor i biogeokemi Bo Barker Jørgensen, Aarhus Universitet og professor i biogeokemi Ronnie N. Glud, Syddansk Universitet. Offentlige Foredrag i Naturvidenskab kan opleves på livestream i hele landet.
ons 04 nov
14:30-16:00 | iNANO Auditorium, building 1593-012, Gustav Wieds Vej 14, 8000 Aarhus C
Information meeting on Centers of Excellence
In November 2020 the Danish National Research Foundation (DG) opens the next call for Centers of Excellence. Aarhus University invites potential applicants to an information meeting on Centers of Excellence and how to apply for one.
tir 10 nov
19:00-21:00 | Søauditorierne på Aarhus Universitet og via livestream
Offentlige Foredrag: Smagen af øl
Foredrag ved brygmester Zoran Gojkovic og Erik Lund, Carlsberg Laboratorium. Offentlige Foredrag i Naturvidenskab kan opleves på livestream i hele landet.

Kontakt

Har du spørgsmål til alumnenetværket, er du velkommen til at kontakte alumnekoordinator Maria Emilie Arup Hovmand, alumne.nat@au.dk, tel. +45 20499508.