Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Alumner ved Natural Sciences

Velkommen til alumnenetværket ved Natural Sciences!

Som medlem af vores alumnenetværk har du mulighed for at vedligeholde og udvikle en livslang faglig interesse i naturvidenskab.

Hold kontakten ved lige – og udbyg dit netværk

Alumnenetværket er for tidligere studerende og ansatte og giver dig mulighed for at holde kontakten ved lige. En del institutter har LinkedIn-grupper, hvor du kan modtage nyheder fra dit gamle fagmiljø og indgå i et netværk, der er knyttet op på en fælles uddannelsesmæssig og faglig interesse.
Fakultetet har - for at sikre at du som alumne får et så fagnært tilbud som muligt - faglige indgange med arrangementer, nyheder og tilbud.

Nyheder

25.05.2020 |

Science Museerne klar til genåbning

Tirsdag 26. maj åbner Steno Museet og fredag 29. maj åbner Væksthusene igen. Begge steder kl. 9 og vil være under sikre og trygge ramme for de besøgende.

20.05.2020 |

Over 97 DFF-millioner til forskning på Natural Sciences

Danmarks Frie Forskningsfond (DFF) bevilger 97,6 mio. kr. til 23 forskningsprojekter på Natural Sciences.

18.05.2020 |

Øgede midler til forskning i mekanismerne bag kolesteroloptag

Med en bevilling på 6.181.260 kr. fra Det Frie Forskningsråd får Bjørn Panyella Pedersen nu bedre muligheder for at øge forskningsindsatsen til at få en bedre forståelse af mekanismerne bag kolesteroloptag.

Arrangementer

Ingen nyheder i denne liste

Kontakt

Har du spørgsmål til alumnenetværket, er du velkommen til at kontakte alumnekoordinator Kia Sofie Abildtrup, alumne.scitech@au.dk, tel. +45 93508837