Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Alumner ved Natural Sciences

Velkommen til alumnenetværket ved Natural Sciences!

Som medlem af vores alumnenetværk har du mulighed for at vedligeholde og udvikle en livslang faglig interesse i naturvidenskab.

Hold kontakten ved lige – og udbyg dit netværk

Alumnenetværket er for tidligere studerende og ansatte og giver dig mulighed for at holde kontakten ved lige. En del institutter har LinkedIn-grupper, hvor du kan modtage nyheder fra dit gamle fagmiljø og indgå i et netværk, der er knyttet op på en fælles uddannelsesmæssig og faglig interesse.
Fakultetet har - for at sikre at du som alumne får et så fagnært tilbud som muligt - faglige indgange med arrangementer, nyheder og tilbud.

Nyheder

03.04.2020 |

Livet i havene kan genopbygges på 30 år, hvis vi tager os sammen

Ifølge en international gruppe af havforskere er det ikke for sent at genoprette økosystemerne i verdens have. Hvis vi følger deres køreplan og især får styr på klima-ændringerne, kan det endda lade sig gøre inden 2050.

02.04.2020 |

Videohilsen fra dekan Kristian Pedersen

Den nye dekan på Faculty of Natural Sciences sender en hilsen til medarbejdere og studerende på fakultetet.

01.04.2020 |

Hverdage i lockdown

Arbejds- og studielivet er blevet til mange forskellige ting for lige så mange ansatte og studerende, der på hver deres måde holder nat-fakultetet sammen. Hver for sig. Mød et lille udsnit af dem her.

Arrangementer

ons 22 apr
14:00-18:00 | Stakladen, Aarhus Universitet
AFLYST - Forskningens Døgn på Aarhus Universitet
Vi forvandler Stakladen og de omkringliggende foredragslokaler til en legeplads for nysgerrige sjæle, hvor du kan opleve kreative, sjove og spændende præsentationer af forskningen på AU. I foredragslokalerne omkring Stakladen kan du deltage i speedforedrag hele eftermiddagen, og i Stakladen kan du komme helt tæt på forskerne, se udstillinger og deltage i workshops og forsøg.
man 08 jun
14:15-15:15 | The AIAS Auditorium, Building 1632, Room 201
AIAS Fellows' Seminar: Christian Bendixen
Epigenetics of ALS: Epigenetic signatures of Amyloid Lateral Sclerosis

Kontakt

Har du spørgsmål til alumnenetværket, er du velkommen til at kontakte alumnekoordinator Kia Sofie Abildtrup, alumne.scitech@au.dk, tel. +45 93508837