Aarhus Universitets segl

Gymnasielærerdag på Natural Sciences

Fælles gymnasielærerdag 2023

De naturvidenskabelige institutter på Aarhus Universitet inviterer til en fælles gymnasielærerdag for lærere i sciencefag. Her vil I kunne få en masse inspiration til jeres undervisning samt muligheden for at netværke med gymnasielærer på tværs af science fagene. Det vil ligeledes være muligt at hører om de forskellige tilbud som Aarhus Universitet har til gymnasieskolen.

Vi glæder os til at se dig, d. 27. januar 2023 i Aarhus

Tilmeld dig til gymnasielærerdag på de naturvidenskabelige uddannelser

Ved at tilmelde dig, takker du ja til løbende information om arrangementet, og det er også her at du vil få et tilmeldingslink til workshoppene om eftermiddagen, når vi åbner for denne tilmelding i midt december 2022.

Foreløbigt program for dagen

kl.
09:00 - 10:00
Velkomst
kl.
10:00 - 12:00
Oplæg og messestand
Her vil der være mulighed for at I kan komme ind og blive inspireret til jeres undervisning igennem forskellige oplæg fra forskere og undervisere på de naturvidenskabelige uddannelser. Udover oplæggende vil der også være en messestand hvor I vil have mulighed for at besøge de forskellige besøgsservices og andre gymnasierettede tilbud som Aarhus Universitet tilbyder.
kl.
12:00 - 13:00
Fælles frokost
kl.
13:00 - 15:30
Workshops
 
kl.
15:30 -
Alumnedag og/eller fællesspisning
Nogle institutter (uddannelser) vil gerne inviterer jer til alumnedag og/eller fællesspisning, så bloker også gerne aftenen i tilfældet af, at du godt kunne tænke dig at deltage i dette.

OBS: Programmet opdateres løbende


AU's nyhedsbrev for gymnasielærer

Kommende gymnasielærerdage annonceres her på hjemmesiden og i nyhedsbreve, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være sikker på at få informationen om kommende arrangementer.