Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Gymnasielærerdag på Natural Sciences

Fælles gymnasielærerdag i januar 2022 på Aarhus Universitet udskydes til senere på året

På grund af corona-situationen er vi desværre nødt til at aflyse den fælles gymnasielærerdag d. 21. januar 2022. Vi er selvfølgelig meget kede af at måtte aflyse med så kort varsel, men vi forventer at afholde dagen senere i 2022. Du kan holde dig opdateret inde på denne side.

Da vi ønsker at dette skal være et arrangement der plejer jeres faglige interesser og behov, er I meget velkomne til at komme med forslag/ønsker til indhold på dagen samt ønsker til en ny dato, som vi kan tage med i den yderligere planlægning - send en mail til ksj@au.dk med forslag/ønsker.

Fælles gymnasielærerdag 2022

Som noget nyt inviterer de naturvidenskabelige institutter på Aarhus Universitet til en fælles gymnasielærerdag for lærere i sciencefag. Her vil I kunne få en masse inspiration til jeres undervisning samt muligheden for at netværke med gymnasielærer på tværs af science fagene. Det vil ligeledes være muligt at hører om de forskellige tilbud som Aarhus Universitet har til gymnasieskolen.


AU's nyhedsbrev for gymnasielærer

Kommende gymnasielærerdage annonceres her på hjemmesiden og i nyhedsbreve, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være sikker på at få informationen om kommende arrangementer.