Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Online Åbent Hus på de naturvidenskabelige uddannelser på AU

Vi holder online Åbent Hus torsdag d. 17. juni 2021 fra kl. 16.00 - 17.30

Deltag i vores online Åbent Hus event på de naturvidenskabelige uddannelser på Aarhus Universitet. Du kan hører oplæg og møde de studerende fra de forskellige uddannelser. 

Når du har tilmeldt dig arrangementet, vil du kort før arrangementet modtage en invitationsmail med relevante oplysninger og hvordan du deltager online.  

 

Program

Programmet for alle uddannelserne følger dette overordnet program: 

TidProgramBeskrivelse
kl. 16.00 Fælles velkomst ved prodekan for uddannelse Kristine Kilså

kl. 16.10

Informationsoplæg ved studievejledningenBliv klogere på den uddannelse du ønsker at starte på. Hør bl.a. om valgmulighederne på uddannelsen, optagelseskrav mm. 
kl. 16.30

"Mig og mit studie" oplæg ved en studerende     Bliv klogere på livet som studerende på Aarhus Universitet. Hør bl.a. om studielivet, overgangen fra gymnasiet til universitet mm.
kl. 16.45

Spørgsmålsession ved den studerende og studievejlederen    Her har du mulighed for at høre om nogle af de ofte stillede spørgsmål og overvejelser i forbindelse med studiestart på den uddannelse du er interesseret i. Herefter har du mulighed for at stille spørgsmål til de studerende og studievejlederen.
kl. 17.30Afslutning 

 

Tilmelding

Tilmelding er lukket 


Repræsenterede uddannelser 


Kontakt

Hvis du har spørgsmål til åbent hus, er du velkommen til at kontakte os. Du er også meget velkommen til at kontakte os efter mødet, hvis du har flere spørgsmål:

Studievejleder: Kamilla S. Jessen, tlf. 2170 3431 eller e-mail: ksj@au.dk

Har du spørgsmål omkring optagelse, adgangskrav eller hvordan du vælger? 

Selvom man godt ved, hvad man vil vælge, kan man sagtens have spørgsmål til adgangskrav og den slags. Nogle gange kan det også være rart at snakke med nogen om, hvordan man overhovedet vælger, og hvad man gør, hvis man er i tvivl. Det er helt normalt at være i tvivl om, hvad man skal vælge - også helt ind til man faktisk vælger og nogle gange efter det. Uanset hvad, er vi klar til at hjælpe dig videre. 

Kom med inden for på en rundvisning

Som så mange andre har vi i denne Corona-tid valgt at lave en virtuel rundvisning på vores mange lokationer i Aarhus.

Visninger
Institut for Biologi Rundvisning på Institut for Biologi hvor bl.a. bacheloruddannelsen i Biologi hører til.
Visninger
Institut for Geoscience Rundvisning på Institut for Geoscience hvor bacheloruddannelsen i Geoscience hører til.
Visninger
Institut for Molekylærbiologi og Genetik Rundvisning på Institut for Molekylærbiologi og Genetik hvor bacheloruddannelsen i Molekylærbiologi og Molekylær medicin hører til.
Visninger
Institut for Datalogi Rundvisning på Institut for Datalogi hvor bacheloruddannelserne i Datalogi og It-Produktudvikling hører til.
Visninger
Institut for Kemi Rundvisning på Institut for Kemi hvor bacheloruddannelserne i Kemi og Medicinalkemi hører til.
Visninger
Interdisciplinary Nanoscience Center Rundvisning på iNano hvor bacheloruddannelsen i Nanoscience hører til.
Visninger
Institut for Fysik og Astronomi Rundvisning på Institut for Fysik og Astronomi hvor bacheloruddannelsen i Fysik hører til.
Visninger
Institut for Matematik Rundvisning på Institut for Matematik hvor bacheloruddannelserne i Datavidenskab, Matematik og Matematik-økonomi hører til.