Aarhus Universitets segl

Skolelærerdag - naturfagsdag for lærere

Naturfagsdag for lærere fandt sidste gang sted på Institut for Kemi, Aarhus Universitet. Emnet var 'Begejstring og læring' og tog udgangspunkt i Peter Halds bog "169 kemiske eksperimenter" hvor almindelige kemikalier anvendes til at lave spændende forsøg med farver, røg og brag, som vejen til en dybere forståelse af kemiens verden. Billedet herover er fra en af AU's Kemishows opvisninger (Foto: Lise Balsby, AU Foto)

Kom til naturfagsdag og få naturvidenskabelig viden og inspiration direkte fra forskningsmiljøerne.
Aarhus Universitet inviterer ca. en gang hvert 1-2 år til Skolelærerdag – en faglig naturfagsdag for lærere i grundskolen.
Skolelærerdagene annonceres her på hjemmesiden og i nyhedsbreve, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være sikker på at få invitationen.