Aarhus Universitets segl

Uddannelsessamarbejde og talentudvikling ved Natural Sciences

I samarbejde med erhvervslivet kan universitetet udvikle de talenter, som samfundet har brug for.

Har du brug for akademisk arbejdskraft med særlige kompetencer? Natural Sciences kan i samarbejde med en branche eller en virksomhed tilbyde at tilrettelægge særlige ’toningsprogrammer’ af studerende, så deres uddannelsesforløb målrettes din virksomheds eller branches behov.

Natural Sciences lægger vægt på et højt fagligt niveau og på en tæt kontakt mellem studerende og forskere/undervisere. Vi arbejder kontinuerligt med at gøre uddannelserne relevante for det omgivende samfund og erhvervsliv.

Som virksomhed kan du også være med til at uddanne måske kommende medarbejdere gennem studenterprojekter og praktikforløb eller gennem ph.d.-samarbejder.


Strategisk samarbejde om talenter i verdensklasse

Medicinalvirksomheden Novo Nordisk og Aarhus Universitet indgik i 2016 en samarbejdsaftale, der skal styrke forskning og udvikling af proteinteknologi. I alt ni ph.d.-studerende tilbydes et treårigt stipendium til forskning, som vil foregå både i de stærke teknologiske forskningsmiljøer på Aarhus Universitet og i Novo Nordisks forsknings- og udviklingsafdeling i Måløv.