AFLYST (ny dato følger) Tiltrædelsesreception for dekan Kristian Pedersen

Samarbejdspartnere, medarbejdere og studerende indbydes til tiltrædelsesreception for dekan Kristian Pedersen 19. august 2020.

26.06.2020

Dato ons 19 aug
Tid 15:00 17:00
Sted INano foyer, bygning 1590 på Aarhus Universitet, Gustav Wieds Vej 14, 8000 Aarhus C

I anledning af, at Kristian Pedersen er tiltrådt som dekan for Faculty of Natural Sciences på Aarhus Universitet, indbydes samarbejdspartnere, medarbejdere og studerende til tiltrædelsesreception.

Tilmelding senest torsdag den 13. august 2020 via dette link

Aarhus Universitet følger naturligvis myndighedernes anvisninger for afholdelse af arrangementer om afstandskrav, hygiejne og forplejning og vil tilpasse eller aflyse arrangementet, hvis det skulle vise sig nødvendigt. Af samme årsag er det nødvendigt at tilmelde sig receptionen og vi forbeholder os ret til at lave deltagerbegrænsning.

Brian Bech Nielsen

Faculty of Natural Sciences